Managed Cloud

Private, Hybrid of Public Cloud

Gaat het om één of meerdere werkplekken, één of meerdere servers, één of meerdere software toepassingen, jouw web site of de beveiliging van jouw data?

DFendIT helpt je de overstap te maken naar de cloud. Hélemaal "custom" op basis van jouw noden.

De geboorte van het internet: 1 januari 1983

De digitale poort naar de cloud

Heeft u er al eens bij stil gestaan hoeveel informatie we tegenwoordig met zijn allen verzamelen en delen onder elkaar? Sinds het ontstaan van het Internet is er een enorme groei aan digitale data in allerlei vormen, die op de een of andere manier worden opgeslagen en gedeeld onder alle gebruikers die aangesloten zijn op het wereldwijde web en daarbuiten.

Datacenters zijn de belangrijkste enablers van de digitale economie. Ze ondersteunen een breed scala aan activiteiten voor de overheid, het bedrijfsleven en de samenleving.

Onze aanpak is simpel en transparant

Je betaalt voor wat je gebruikt. Op ieder moment flexibel kunnen omhoog of omlaag schalen.

Wat is een private cloud?

Een private cloud beschikt over resources voor computing die uitsluitend door één bedrijf of één organisatie worden gebruikt. De private cloud kan zich fysiek in het lokale datacenter van uw organisatie bevinden of worden gehost door een onafhankelijke serviceprovider.

In een private cloud worden de services en infrastructuur echter altijd onderhouden op een privé netwerk en zijn de hardware en software uitsluitend bestemd voor uw organisatie. Op deze manier kan een private cloud het voor een organisatie eenvoudiger maken om de resources aan bepaalde IT-behoeften aan te passen.

Private clouds worden vaak gebruikt door overheidsinstellingen, financiële instellingen en andere middelgrote en grote organisaties met bedrijfskritieke activiteiten die meer controle over hun omgeving willen.

Wat is een hybrid cloud?

Met hybrid clouds profiteert u van het beste van twee werelden. Deze clouds combineren de on-premises infrastructuur, of private clouds, met public clouds, zodat organisaties de voordelen van beide vormen kunnen benutten.

In een hybrid cloud kunnen gegevens en toepassingen worden verplaatst tussen een private cloud en public clouds. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en meer implementatieopties. U kunt bijvoorbeeld de public cloud gebruiken voor hoge volumes die weinig beveiliging vereisen. Denk bijvoorbeeld aan webmail.

Voor gevoelige, bedrijfskritische activiteiten, zoals financiële rapportage, gebruikt u dan de private cloud (of een andere lokale infrastructuur).

In een hybrid cloud is 'cloudbursting' ook een optie. In dat geval wordt een toepassing of resource in de privécloud uitgevoerd tot er een piek in de vraag optreedt (denk aan online shoppen in aanloop naar de feestdagen of het indienen van de belastingaangifte in het voorjaar). Op zulke momenten kan de organisatie 'doorbreken' (burst) naar de public cloud, om gebruik te maken van de extra computing resources.

Wat is een public cloud?

Public clouds (Microsoft Azure) worden het meest geïmplementeerd. De cloud resources (zoals servers en opslag) zijn eigendom van en worden beheerd door een externe cloudserviceprovider. Ze worden via internet geleverd.

Bij een public cloud is alle hardware, software en andere ondersteunende infrastructuur het eigendom van de cloudprovider en voert deze partij ook het onderhoud ervan uit. In een plublic cloud kunt u hardware, opslag en netwerkapparaten delen met andere organisaties of cloudtenants. De toegang tot services en het beheer van uw account verloopt via een webbrowser.

Public clouds worden vaak geïmplementeerd voor webmail (Microsoft Office 365), online kantoortoepassingen, opslag en test- en ontwikkelomgevingen maar ook productie omgevingen.

Microsoft Azure

De Public Cloud die U kan vertrouwen. Azure is in meer dan 54 regio's toegangkelijk vanuit de hele wereld. Het telt meer datacentra dan Google en Amazon samen. Ga vandaag nog aan de slag met kant- en klare oplossingen op Azure. DFendit biedt ook Azure Stack aan.

DFendIT is Microsoft Silver Partner Small and Midmarket Cloud Solutions

Microsoft 365

Een volledige, intelligente oplossing, inclusief Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security, waarmee iedereen op een veilige manier creatief kan zijn en kan samenwerken.

DFendIT is Microsoft Silver Partner Small and Midmarket Cloud Solutions

Microsoft Office 365

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van jouw vertrouwde Office toepassingen, je e-mail en je beveiligde documenten.

DFendIT is Microsoft Silver Partner Small and Midmarket Cloud Solutions