Cyber Defense

Intelligente beveiliging

Veel bedrijven zijn niet voorbereid als het gaat om de beveiliging van hun IT-systemen. Helaas gebeuren beveiligingsinbreuken maar al te vaak en kunnen ze verwoestende gevolgen hebben voor een bedrijf.

Beveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken. Watchguard's firewalls en geïntegreerde wifi oplossing zijn top-producten.  Schaalbaar, veilig en vinger op de pols voor alles wat binnen jouw netwerk gebeurd.

Ransomware vormt een echt risico voor alle organisaties, ook die van jou. Een succesvolle aanval kan uw bedrijfsactiviteiten stilleggen en een negatieve impact hebben op uw merk en uw klanten.

Naast bekende bedreigingen zoals Cryptolocker, CryptoWall of CTBLocker, verslaat Malwarebytes nieuwe ransomware zodra het wordt vrijgegeven.

Een compleet portfolio van cloud-managed netwerk apparatuur: firewalls, secure Wi-Fi, netwerk switches, SD-WAN connectiviteit en camera beveiliging. Allemaal op maat van je bedrijf en klaar voor de toekomst. Richt je energie (terug) op je business.

yubico

Het in balans brengen van beveiliging en bruikbaarheid is altijd een uitdaging geweest. Software-authenticatie, inclusief wachtwoorden, sms en mobiele apps zijn allemaal steeds kwetsbaarder voor malware en hackers. En de meer beveiligde hardware-authenticatie-oplossingen zijn moeilijk in gebruik en implementatie. De Yubikey verandert dit.