Managed ICT

Stroomlijn IT Management

DFendIT is een "one-stop-shop" voor zelfstandigen en KMO's. Onze strategische partnerships vormen ons DNA.

Je kan bij ons terecht voor een "op maat uitgetekende bedrijfsoplossing" die beantwoord aan de zorgen en risico's van je onderneming. Een belangrijke hoeksteen is efficiënt kunnen werken zodat jij en je collega's meer tijd hebben voor wat écht belangrijk is.

Microsoft

Microsoft Azure, Office 365, M365, AutoPilot, Intune, Azure Active Directory, ADFS, MSSQL, EM+S, Surface, ...

DfendIT gelooft in en ondersteunt de missie van Microsoft, namelijk mensen en organisaties helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. DfendIT is een expert die u kan begeleiden in het analyseren, migreren en ondersteunen van de cloud oplossingen van Microsoft. 

Cisco Systems

okta_logo

Watchguard

Netwerk beveiliging, MFA en secure Wi-Fi

Beveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken.  Watchguard's firewalls en geïntegreerde wi-fi oplossing zijn top-producten.  Schaalbaar, veilig en vinger op de pols voor alles wat binnen jouw netwerk gebeurd.

Quest

IT Management, Mitigate risks, Identity & Access Management, cloud migratie tools, Microsoft Platform Management

Hewlett Packard Enterprise

Workstations, Servers, Storage, Printing

Ruim 15 jaar HPE-partner in laptops, tablets, desktop pc's, werkstations, servers, storage, print oplossingen.  

Lenovo

Laptops, Workstations, Mobile, ...

Lenovo biedt computeroplossingen voor vrijwel elke toepassing en elk budget. Van de kleinste tablets tot de krachtigste werkstations en van alles-in-ééncomputers tot gamingsystemen en alles daartussenin. Advies nodig over het samenstellen van een computer?

Dell EMC²

VNXe series, Data Domain, Isilon, Flash

Snelle opslagmogelijkheden

NETAPP

FileCloud

Secure File Sharing, Sync en Backup oplossingen voor bedrijven

FileCloud zorgt voor veilige toegang tot alle bedrijfsgegevens vanaf elk apparaat, en bescherm belangrijke bedrijfsgegevens. Voor totale controle, privacy en veiligheid, gedetailleerde audit mogelijkheden (HIPAA, HITECH & FINRA) en dit product is schaalbaar, en zorgt voor een eenvoudige integratie met bestaande IT-systemen.

Sage

BOB50 partner, Cloud Demat partner

Sage BOB 50c is een geconnecteerde oplossing die uw bedrijf verbindt met uw klanten, leveranciers, medewerkers, administratie, bank, accountant en zelfs met andere oplossingen. Zo kunt u eenvoudig informatie uitwisselen met uw volledig ecosysteem. Uw Sage BOB 50c boekhoudsoftware speelt een centrale rol in uw bedrijfsbeheer. 

okta_logo

Malware Bytes

Ongeëvenaarde bescherming tegen ransomware voor uw eindsystemen en gebruikers

De oplossingen van Malwarebytes zijn de gouden standaard op het gebied van geavanceerde computerbeveiliging. Als Silver Partner van Malwarebytes kunnen we u goed adviseren in de strijd tegen 's werelds schadelijkste cyberbedreigingen.

TeamLeader

Meer gedaan. Minder gedoe.

Teamleader is eenvoudige software die werk makkelijker maakt voor 10.000+ kmo's. CRM, projectmanagement en facturatie in één handige tool.

Layer2

Paessler