Wij staan voor je klaar!

Onze diensten

Cyber Security

stop lekken

Dagelijks is het wel in het nieuws: datalekken, cyberaanvallen… en lang niet alleen bij de grote vissen. Het internet biedt een vrijgeleide voor cybercriminelen en het is als bedrijf van essentieel belang dat je je hiervoor voldoende beschermt.

Cyber Defense

bescherm je tegen cyber aanvallen

Hoe je een netwerk beschermt tegen een cyber aanval. Hoe je ervoor zorgt dat je contracten op een veilige manier ondertekend en verstuurd worden. Beveilig e-mail en bedrijfsdata op een veilige manier. Voorkom dataverlies.

Cyber Pentest

ethical hacking, forensisch onderzoek

Een Ethical Hacking aanpak om inbreuken in je systeem op alle niveaus te identificeren om zo efficiënte verdedigingsmaatregelen te ontwikkelen die je bedrijf en je data beschermen.

Managed ICT

je ICT netwerk op orde

Een bedrijf is maar zo sterk als de zwakste schakel. Zorg ervoor dat jouw IT-infrastructuur niet die schakel is en zorg voor een sterke basis.

DFendIT werkt op maat, aangepast aan jouw wensen en noden, met oog voor de laatste trends in cloud, hard-, software en de vereisten op vlak van beveiliging.

GDPR

Privacy Protection

Als gecertifiëerd Data Protection Officer (DPO), bekijk ik het geheel vanuit een technisch perspectief met oog voor impact op bedrijfsprocessen en de mensen die hierachter schuil gaan.

Managed Cloud

on premise, hybrid, private, public

Gepersonaliseerde cloud diensten en digitalisering brengen zowel mogelijkheden als (technische) uitdagingen. Zoek je een partner met de nodige expertise in cloud architectuur, migratie en opvolging?